Temat: 5.12.2010 SZCZECIN, Słowianin

Pierwsza stołówka szczecina na nas czeka i zaprasza!

Ostatnio byłam tam na Pogodnie i odżyły wspomnienia pierwszych koncertów, piwa i fajek. Ale miło. ale oprócz tego, że Sławek śmiesznie mi się kojarzy, to z butelki kosztuje 5 zł i jest trochę miejsc siedzących. całkiem miło zatem.

wybieram się ja (choć nie wiem, czy bilet jest już zakupiony), mój znajomy i mój stary. i stara. rodzice czyli. przybywajcie tłumnie! wstyd będzie, jeśli będzie nas mniej niż w gorzowie wielkopolskim!

kto nie jest z nami, ten przeciw nam, to gadka bardzo znana,
czasem czy chcesz, czy nie chcesz, trzeba upaść na kolana.
chcę widzieć, jak płonie city hall!

Odp: 5.12.2010 SZCZECIN, Słowianin

naprawdę nikt? serio?

3

Gdyby ten Szczecin był bliżej Śląska... ;-)

Ale tak to niestety. Nie dość, że kasy brak to jeszcze termin niesprzyjający bo mam zjazd na uczelni i w ogóle... Tak czy inaczej Kasiu życzę udanej imprezy. Jam już po dwóch koncertach na trasie i potwierdzam: jest klimat! smile

Pozdrawiam wink

4

chciałem pojechać ale... za zimno na noce przejażdżki pociągiem  hmm

bullo - nie pierwszy to i nie ostatni mój koncert tegotrasowy, więc spokojna głowa, wiem, że warto( ;

pewu - wiesz, o której impreza się zaczyna? znalazłam na jakimś mało wiarygodnym portaliku, że o 19, a że nie mam biletów jeszcze, to nie jestem pewna... ( ;

6

Królowa Życia napisał/a:

bullo - nie pierwszy to i nie ostatni mój koncert tegotrasowy, więc spokojna głowa, wiem, że warto( ;

pewu - wiesz, o której impreza się zaczyna? znalazłam na jakimś mało wiarygodnym portaliku, że o 19, a że nie mam biletów jeszcze, to nie jestem pewna... ( ;

http://www.buldog.pl/koncerty,33.html ten może bardziej wiarygodny  tongue

;d no tak, kto by się spodziewał tongue dzięki! ( ; może nawet zdążę po koncercie na pociąg do wszawy w takim razie: )

8

wszystkie koncerty miały się zaczynać o 19, ale np. w Łodzi na biletach było, że o 20.00 i koncert tak się zaczął... sprawdźcie więc godzinę na bilecie

święto wiosny. puszczanie mydlanych baniek, zajadanie się marcepanem, szukanie zielonego.
gorąca gorzka czekolada.

9

w bb koncert się zaczął o 20 i trwał tak z 1,5h a był jeszcze potrójny bis tongue

10

naprawdę chłopaki pękamy ze śmiechu:P DZIĘKI! koncert świetny no i niespodzianka... ( ; było superaśnie, ale...

spóźniłam się na pociąg:D
miłej podróży do Wszawy i widzimy się za tydzień!

11

Specjalnie się zarejestrowałam, żebu tu napisać xD

Byłam w Słowianinie w niedziele i to jak bardzo jestem szczęśliwa jest nie do ogarnięcia ! Koncert był genialny, cały czas stałam z bananem na twarzy xD Tomasz Kłaptocz jak zwykle niezawodny (jesteś mega!) big_smile Czekałam na ten dzień bardzo długo i wreszcie BYYŁ xD zebrałam pare fantów, autografy iii czekam na następną płytę i więcej koncertów !

Pozdrawiam cały zespół i dziękuję!