51

Odp: 12.12.2010 022, Die Hybryden

[video (flash player not installed)]

52

53

dziękować za nagrania smile Do Marka Aurelego  big_smile   Będzie będziesz z nami smile?

54

55

56

Strasznie żałuje, że tego utworu nie ma na płycie hmm.

Co do koncertu to tak, naprawdę udany i zacny koncert. Jakże świetne interpretacje, pięknych utworów poetyckich. Razem z współtowarzyszami kontemplowaliśmy owy koncert. Niesamowita energia przekazu. Oczy radowały się patrząc na zespół który czerpał tyle energii z grania. Pełen dynamizm u Wojtka, energiczność u Tomka, wybujały układ u Piotrka oraz resztę zespołu która rzucała się w oczy i uszy swoją prześwietną grą (szkoda tylko, że Adaś nie tańczył sad ).
Jedyny minus tego koncertu to "trochę" pijane towarzystwo pod sceną...  Poza tym koncert był prze zajebisty!!!! No i do tego Tomek na fali, syn Gumy na fali, dzieci Tomka śpiewające... Poprostu świetnie!
Życzę Wam żeby następne Wasze koncerty gromadziły większą ilość świadomych odbiorców bo naprawdę robicie extra rzecz i zasługujecie na większą ilość uwagi i słuchaczy na Waszych koncertach!!! Cieszę się, że mimo wszystko zrobiliście tą trasę i trzymam kciuki za kolejne koncerty, płyty, poczynania Buldogowe. Aż miło patrzeć ile Wy energii do tego wkładacie i ile z tego czerpiecie... smile.

PS. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników Biforu, było zacnie, jak zawsze. Takich imprez jak forumowych to ja chyba w życiu nie przeżyłem wink.

Więcej dj George'a na koncertach!

57

pozdr smile

58

rozbujać publiczność to Wy Panowie potraficie smile
jestem pod nieustającym wrażeniem Waszego zaangażowania, energii i pasji z jaką gracie, wielkie brawa  smile
wielkie podziękowania za wspaniałe wrażenia na koncertach, trzymam mocno kciuki za przyszłość bo zasługujecie jak nie wiem co na szerokie uznanie, choć elitarne koncerty mają swój niepowtarzalny klimat  smile

59

60

61

eeeeeeeej. tak się nie robi!

Maks, na najbliższej trasie wbijam do Cię na warwszawę.

święto wiosny. puszczanie mydlanych baniek, zajadanie się marcepanem, szukanie zielonego.
gorąca gorzka czekolada.

62

a.gata napisał/a:

eeeeeeeej. tak się nie robi!

Maks, na najbliższej trasie wbijam do Cię na warwszawę.

Spoko, wbijaj, zapraszam smile.

63

no no no - super bisy widze smile tylko szkoda że nie gracie ich wszędzie smile W Gdyni pamietam że publika była dobra ale jakoś nie pamiętam drugich bisów wink 'Będziesz z nami' z wokalem Tomka brzmi wybornie i mam nadzieje będziecie grać jeszcze jakieś np covery wink

64

Dobry koncert, trochę szkoda procentowych fanbojów Tomka z przodu, ale myślę że koncert  był udany i zakończył udanie trasę. Czy sama trasa udana, cóż tongue

Fajnie że są filmiki, jak będę miał znowu internet to sobie obejrzę big_smile

Ezak jak to czytasz to mi zempetrójkój Do Marka Aurelego, będę wdzięczny tongue

Na więcej wynurzeń nie mam czasu, ogólnie klawo, bifor tysiąclecia eja!

65

mocarnie, mocarnie!

66

Będziesz z nami wymiata! Chyba lepsza wersja niż koncertowo z Kazikiem!

67

Trochę zdjęć z Hybryd. Przepraszam za nienajlepszą jakość  smile
Pozdr.
Jarek.

68

J.T napisał/a:

Trochę zdjęć z Hybryd. Przepraszam za nienajlepszą jakość  smile
Pozdr.
Jarek.

Bardzo fajne zdjęcia. Wygląda na nich, jakby na koncercie były same dzieci smile)

69

maxłel napisał/a:

Dobry koncert, trochę szkoda procentowych fanbojów Tomka z przodu, ale myślę że koncert  był udany i zakończył udanie trasę. Czy sama trasa udana, cóż tongue

ot: W Poznaniu koncert też był udany, a jednego procentowego w przodu usiłowali neutralizować pan techniczny (pełen szacun) i pewną atrakcyjna młoda dama.

Buldog i Przyjaciele rules.
Najbardziej lubię wizualizować sobie Tomka K. śpiewającego na bis "V rozbiór Polski" & "W głębokim dole" wink
Normalnie bajka ten bulgoży koncert,... czy jakoś tak...