Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
dziękować za nagrania
Do Marka Aurelego
Będzie będziesz z nami
?
Strasznie żałuje, że tego utworu nie ma na płycie
.
Co do koncertu to tak, naprawdę udany i zacny koncert. Jakże świetne interpretacje, pięknych utworów poetyckich. Razem z współtowarzyszami kontemplowaliśmy owy koncert. Niesamowita energia przekazu. Oczy radowały się patrząc na zespół który czerpał tyle energii z grania. Pełen dynamizm u Wojtka, energiczność u Tomka, wybujały układ u Piotrka oraz resztę zespołu która rzucała się w oczy i uszy swoją prześwietną grą (szkoda tylko, że Adaś nie tańczył
).
Jedyny minus tego koncertu to "trochę" pijane towarzystwo pod sceną... Poza tym koncert był prze zajebisty!!!! No i do tego Tomek na fali, syn Gumy na fali, dzieci Tomka śpiewające... Poprostu świetnie!
Życzę Wam żeby następne Wasze koncerty gromadziły większą ilość świadomych odbiorców bo naprawdę robicie extra rzecz i zasługujecie na większą ilość uwagi i słuchaczy na Waszych koncertach!!! Cieszę się, że mimo wszystko zrobiliście tą trasę i trzymam kciuki za kolejne koncerty, płyty, poczynania Buldogowe. Aż miło patrzeć ile Wy energii do tego wkładacie i ile z tego czerpiecie...
.
PS. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników Biforu, było zacnie, jak zawsze. Takich imprez jak forumowych to ja chyba w życiu nie przeżyłem
.
pozdr ![]()
rozbujać publiczność to Wy Panowie potraficie
jestem pod nieustającym wrażeniem Waszego zaangażowania, energii i pasji z jaką gracie, wielkie brawa
wielkie podziękowania za wspaniałe wrażenia na koncertach, trzymam mocno kciuki za przyszłość bo zasługujecie jak nie wiem co na szerokie uznanie, choć elitarne koncerty mają swój niepowtarzalny klimat ![]()
eeeeeeeej. tak się nie robi!
Maks, na najbliższej trasie wbijam do Cię na warwszawę.
eeeeeeeej. tak się nie robi!
Maks, na najbliższej trasie wbijam do Cię na warwszawę.
Spoko, wbijaj, zapraszam
.
no no no - super bisy widze
tylko szkoda że nie gracie ich wszędzie
W Gdyni pamietam że publika była dobra ale jakoś nie pamiętam drugich bisów
'Będziesz z nami' z wokalem Tomka brzmi wybornie i mam nadzieje będziecie grać jeszcze jakieś np covery ![]()
Dobry koncert, trochę szkoda procentowych fanbojów Tomka z przodu, ale myślę że koncert był udany i zakończył udanie trasę. Czy sama trasa udana, cóż ![]()
Fajnie że są filmiki, jak będę miał znowu internet to sobie obejrzę ![]()
Ezak jak to czytasz to mi zempetrójkój Do Marka Aurelego, będę wdzięczny ![]()
Na więcej wynurzeń nie mam czasu, ogólnie klawo, bifor tysiąclecia eja!
mocarnie, mocarnie!
Będziesz z nami wymiata! Chyba lepsza wersja niż koncertowo z Kazikiem!
Trochę zdjęć z Hybryd. Przepraszam za nienajlepszą jakość
Pozdr.
Jarek.
Trochę zdjęć z Hybryd. Przepraszam za nienajlepszą jakość
![]()
Pozdr.
Jarek.
Bardzo fajne zdjęcia. Wygląda na nich, jakby na koncercie były same dzieci
)
Dobry koncert, trochę szkoda procentowych fanbojów Tomka z przodu, ale myślę że koncert był udany i zakończył udanie trasę. Czy sama trasa udana, cóż
ot: W Poznaniu koncert też był udany, a jednego procentowego w przodu usiłowali neutralizować pan techniczny (pełen szacun) i pewną atrakcyjna młoda dama.
Strony Poprzednia 1 2 3
Wykonanie: w3center.pl - Internet Technology
Forum oparte o: PunBB
Currently installed 4 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.