Temat: 28.XI.2010 Buldog Bielsko-Biała
witam
występ się zbliża i tak mnie natchnęło ażeby takowy temat założyć, a więc kto się wybiera? może piwosz przed koncertowy? ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam
występ się zbliża i tak mnie natchnęło ażeby takowy temat założyć, a więc kto się wybiera? może piwosz przed koncertowy? ![]()
ja się wybieram ![]()
http://www.facebook.com/event.php?eid=124518924275940 promujcie ludzie jak się da
Bilet zakupiony... orginalny rzekłbym
Bardzo miła ekipa w backstage, nawet plakat wyniosłem ![]()
Już wiem że na 99% się zjawię ![]()
Jutro będę w Bielsku i jak zostanie trochę pieniądzów to podejdę i kupię bilet, a jak nie, to w dniu koncertu ![]()
bilet zakupiony. miły
do dziś
jo.
Genialny koncert, atmosfera och i ach. Na prawdę - zajebiście!!
Miałem zrezygnować i nie jechać, bo mocno trzymało po sobocie
Na szczęście jakoś się pozbierałem
Koncert wyśmienity mimo niedużej frekwencji , ale mam nadzieję, że to kwestia czasu i będzie lepiej.
Jak już ktoś wcześniej wspominał, rzeczywiście Buldog podczas koncertu wymiata, idzie odczuć pełną energię, naprawdę niesamowite wrażenie.
Pierwszy raz tak miło spędziłem niedzielę
Wielkie dzięki za przemiły koncert.
P.S Koszulki trasówki w kolorze brązowym – mój kolor
Prawie bym kupił, ale nie było rozmiaru S. Sympatyczny Pan ze sklepiku chyba nieświadomie zaproponował mi eskę, ale damską
na co ja odparłem, że się do niej nie zmieszczę i będę w niej raczej dziwnie wyglądał,
no to następnie wyciągnął XL, to już w ogóle było po temacie,
a to pech
Koszulki trasówki w kolorze brązowym
pewu a te koszulki będą dostępne w sklepie na stronie buldoga?
no popatrz ady na mnie xl pasuje, nawet 1 klientem byłem
.
Co jeszcze jest do zauważenia - na prawdę dużo dzieci! Nie spodziewałem się tego. A tak kulturalnej zabawy nawet pomimo braku barierek dawno nie widziałem. Ge-nia-lnie!
Co jeszcze jest do zauważenia - na prawdę dużo dzieci! Nie spodziewałem się tego. A tak kulturalnej zabawy nawet pomimo braku barierek dawno nie widziałem. Ge-nia-lnie!
To w Częstochowie z kolei w ogóle małolatów chyba nie było, była za to taka mocno bawiąca się pani w średnim wieku
Robiła furorę ![]()
pewu a te koszulki będą dostępne w sklepie na stronie buldoga?
Chyba ostatnio pewu wspominał że będą koszulki w sklepie internetowym ![]()
no popatrz ady na mnie xl pasuje, nawet 1 klientem byłem
.
... pasuje, a tak normalnie, to jaki rozmiar nosisz ? Ja miałem już w ostateczności brać tę XeLkę, ale nie miałem czasu przymierzyć, bo na pociąg leciałem ![]()
XL/L w zależności od numeracji. A ta xlka podpasowała idealnie.
co tu dużo pisać... buldog na żywo miażdży! ![]()
Koncert, którego byłem świadkiem zmiażdżył mnie całkowicie. Pobił dużo bardziej ten ze Strasznego Dworu! A też mi się średnio chciało ruszać z domu, na dodatek z kasą takoż było krucho. Niemniej jakoś się pozbierałem i udało się. I kurde nie żałuję! Tak czy inaczej na pewno plułbym sobie w brodę, gdybym jednak nie przybył... ![]()
Choć ludzi średnio dużo (choć i tak więcej niż w Katowicach) to klimat był naprawdę nieziemski. I w tym miejscu bardzo chciałem podziękować zespołowi za zajebisty występ! Zwłaszcza za ten niespodziewany 3 bis. To było coś niesamowitego!
Naprawdę do teraz jestem pod sporym wrażeniem... ![]()
Korzystając też z okazji chciałem bardzo mocno pozdrowić i podziękować DarkowiSzerszeniowi. Ty już wiesz za co. W każdym razie jestem Ci niezmiernie wdzięczny i mam nadzieję, że niebawem gdzieś znowu się zobaczymy... ;-)
Wielkie też pozdrowienia dla nowopoznanych Damazego i Doroty. Miło było Was poznać. Mam nadzieję, że Was za bardzo nie zanudziłem... ![]()
Szkoda też, że nie było okazji zapoznać kolegi Ady_ady_nie_wiem bo ponoć mieliśmy już sie okazję poznać, a mimo wszystko jakoś Cię nie kojarzę... ![]()
No, to chyba na razie tyle. Pozdrawiam serdecznie!
pewu: "Tu kolega przyjechał na koncert z Elbląga..." Mina i zdziwienie Syna Stanisława były bezcenne...
![]()
Szkoda też, że nie było okazji zapoznać kolegi Ady_ady_nie_wiem bo ponoć mieliśmy już sie okazję poznać, a mimo wszystko jakoś Cię nie kojarzę...
...a mieliśmy, mieliśmy
tylko to było jakoś początkiem tego roku na koncercie w BB, tak na szybko zostaliśmy sobie przedstawieni przez Jaaaaska
Wtedy jeszcze nie udzielałem się na forum z wiadomych przyczyn, więc możesz teraz nie kojarzyć
Jeśli idzie o niedzielny koncert Buldoga w Bielsku, to zbytnio się nie wychylałem, siedziałem sobie skromnie i spokojnie z tyłu,
patrząc jak prawie cały zespół przechadza się po klubie, to tu, to tam praktycznie obok mnie
Przyznam, że nie miałem odwagi zagadać i w ogóle przedstawić się (zresztą i tak tylko Pewu nicka by skojarzył
), bo po tym Andrzeju, jak już wyżej wspomniałem strasznie mnie męczyło ![]()
Pozdrawiam ![]()
Co Ty Bullo nie zanudziłeś
Również bardzo miło było poznać ![]()
[...] zresztą i tak tylko Pewu nicka by skojarzył
[...]
Oj, zdziwiłbyś się chociażby Adasiem, któren to czytelnikiem zagorzałym Foruma jest. ![]()
Ady_ady_nie_wiem napisał/a:[...] zresztą i tak tylko Pewu nicka by skojarzył
[...]
Oj, zdziwiłbyś się chociażby Adasiem, któren to czytelnikiem zagorzałym Foruma jest.
Miło wiedzieć
Skoro jest gdzieś tu na forum obecny i czyta, to serdecznie pozdrawiam ![]()
shreku napisał/a:Ady_ady_nie_wiem napisał/a:[...] zresztą i tak tylko Pewu nicka by skojarzył
[...]
Oj, zdziwiłbyś się chociażby Adasiem, któren to czytelnikiem zagorzałym Foruma jest.
Miło wiedzieć
Skoro jest gdzieś tu na forum obecny i czyta, to serdecznie pozdrawiam
Takoż i ja pozdrawiam Pana Adama. Żeby nie było: gratulowałem znamienitego występu aktorskiego w Jedenastym
. I tak jak mówię liczę jeszcze na Dwunastego jakiegoś gdzieśtam w przyszłości... ;-)
Serdecznie pozdrawiam Panie Adamie ![]()
Jeszczem nie wspomniał:
Tak wczuwającego się wokalisty nie widziałem dawno! Bardzo zwracam uwagę nie tylko na to co ludzie mówią ale i jak mówią, tak samo w muzyce, nie tylko co się gra ale jak się gra - a ładunek emocji był nie-sa-mo-wi-ty. Widać że zespół cieszy się z gry co bardzo pozytywnie wpływa na odbiór. Nie wiedzieć czemu cały czas bawi mnie ruch sceniczny Wojtka
Mina spóźnionego Ważnego kiedy wszedł z browarem na scene w czasie do generałów bis - bezcenna. Ogólnie mam nadzieję że Buldog będzie szczekał cały czas dla trochę większej publiki. Bo było "elitarnie" chociaż i tak więcej ludzi niż się obawiałem. Potrzeba wam jakiejś solidnej reklamy w stylu woodstocku! Chociaż nie byłoby aż tak wspaniałej atmosfery w tłumie i z barierkami przed sceną.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wykonanie: w3center.pl - Internet Technology
Forum oparte o: PunBB
Currently installed 4 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.