Temat: 17.11.2010 - Buldog Wrocław
Łykend (gig przeniesiony z Kultowej).
ul. Podwale 37/38
Wjazd: 25/30.
ponoc o 19:00.
Przyjdzie ktos?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ul. Podwale 37/38
ponoc o 19:00.
Przyjdzie ktos?
Ja .
Koncert jest o 19 , wejście od 18. Pozdrawiam
Reprezentacja Kultowej z Poznania: Natalia, Dorotka i Grzesiu, Robert i ja i pewnie jakieś przyległości
Może Shreku też dotrze. Pozdrawiam
ul. Podwale 37/38
ponoc o 19:00.Przyjdzie ktos?
Reprezentacja Kultowej z Poznania: Natalia, Dorotka i Grzesiu, Robert i ja i pewnie jakieś przyległości
Może Shreku też dotrze.
Ale czad!
Jest nam niezmiernie miło, że chce Wam się ruszyć tyłki z Poznania... ![]()
P.S.
Było baaaaaardzo miło na tym afterze w poznańskiej Kultowej, wiśniówka Kazia przednia! i przepraszamy za te drobne ekscesy.... ![]()
pozdr ![]()
Udział od dawna zaplanowany, a że miejsce się zmieniło - trudno, co się odwlecze, to......Z przyczyn niezależnych nie było nas w sobotę, a że Kaziu godnie wiśniowo reprezentował, to miło słyszeć. Wizytą Buldoga wszyscy zachwyceni, Panie najbardziej Tomkiem (sorry reszta), a "drobne ekscesy" w Kultowej pozostają w Kultowej
Do zobaczenia w środę !
Justa napisał/a:Reprezentacja Kultowej z Poznania: Natalia, Dorotka i Grzesiu, Robert i ja i pewnie jakieś przyległości
Może Shreku też dotrze.
Ale czad!
Jest nam niezmiernie miło, że chce Wam się ruszyć tyłki z Poznania...
P.S.
Było baaaaaardzo miło na tym afterze w poznańskiej Kultowej, wiśniówka Kazia przednia! i przepraszamy za te drobne ekscesy....pozdr
i przepraszamy za te drobne ekscesy....
nie zabezpieczono dowodów, brak nagrań, zdjęć, zeznań świadków, stąd żadnego postępu w śledztwie
Sprawa z góry umorzona.
P.S. Dzięki, heheh, (cyt.) "ekscesom"(???) w sobotę było bardzo miło, zresztą to widać w wątku poznańskim (za wiele nie gadają, bo większości zabrakło słów
)
@mysh -szoruj choćby solo
Yeah, drugi koncert Buldoga, po moim rodzinnym Kutnie. Jestem mega ciekawy.. Pozdrawiam i życzę duuużo duuużo energii jutro ![]()
@mysh -szoruj choćby solo
Tak jest!
Wlasnie wychodze.
Właśnie wróciłem. Było rewelacyjnie
Właśnie takiego koncertu potrzebowałem - z czadem, ale kameralnie, bez ścisku. Strasznie mało ludzi przyszło niestety - wstyd mi za tych z Wrocławia! Mam nadzieję, że Buldogi się jednak nie obrażą i do Wrocławia jeszcze zawitają. Zresztą chyba się nie obraziły, bo wyszły nawet na drugie bisy.
Jeszcze taka mała dygresja - ustawa o zakazie palenia działa, przynajmniej w Łykendzie. Aż dziwnie się czułem wracając do domu świeży i pachnący
Mała rzecz a cieszy.
dziękuję za koncert, było miło :-)) i za odwiedziny w kultowej.
pozdrawiam spotkanych forumowiczów.
Koncert super!!! Kameralnie , pięknie ,cudnie. Jednym słowem rewelacja! Cały zespół pięknie
Bardzo wszystkim dziękuję za spotkania , niestety nie mogłem z wielkim bólem serca zawitać do KULTOWEJ- dziękuję bardzo za zaproszenia ; po koncercie gdyż spieszyłem się na ostatniego busa do Bolca (ranna zmiana w pracy) . Mam nadzieję , że do zobaczenia w KULTOWEJ podczas koncertu EL-DUPY . Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich a szczególnie Anielicę którą miałem przyjemność poznać. Pozdrówka ![]()
Kurcze, to był naprawdę fajny koncert, energetyczny, świetnie się bawiłam. Szorujcie na pozostałe koncerty, naprawdę warto ! Ja pewnie jeszcze w Katowicach będę, skoro jutro na JTB w Kultowej jadę to już do soboty zostanę
Dziękuję tym, którzy dotarli na mały afterek do Kultowej, Zdunkowi za podpis na tym wypasionym zdjęciu
Mysh - aleś się rozgadał ! W końcu
Marcin, to ja Cię zaczepiałam
Do następnej okazji... Pozdrawiam fanów Buldoga
Aaa- no właśnie
. Też ogromnie żałuję nie obecności na afterku w KULTOWEJ , ale mam nadzieję , ze do zobaczenia w KULTOWEJ w Poznaniu przy okazji jakiegoś koncertu . Jak tylko jest coś w Poznaniu to od razu ruszam w drogę . Pozdrawiam Bardzo Serdecznie i do zobaczenia ! Dziękuję jeszcze raz za zaproszenie. ![]()
kilkanaście zdjęć z Wrocławia
kilkanaście zdjęć z Wrocławia
źle.
Z Opola.
przepraszam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wykonanie: w3center.pl - Internet Technology
Forum oparte o: PunBB
Currently installed 4 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.