Temat: Filmy
Sztos 2 w niedzielę ![]()
A Ty wiesz
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sztos 2 w niedzielę ![]()
Sztos 2 w niedzielę
Są filmy, które nigdy nie powinny powstać. Takie Blues Brothers 2000 czy Święci z Bostonu 2. Filmy, po obejrzeniu których żałujemy, że nie można cofnąć się w czasie i powiedzieć sobie "nie oglądaj tego!". Albo cofnąć się trochę bardziej i zabić scenarzystę, reżysera oraz producenta.
Za to nowy Sherlock fajny jest :-)
Taki "Ryś" na ten przykład.
A skoro o filmach wątek traktuje ogólnie, to wczoraj obejrzałem "Angel-A" Luca Bessona.
Zakochałem się w tym filmie. W wielu cechach André odnajduję po trochu samego siebie...
I gorąco polecam, jeśli ktoś jeszcze nie oglądał.
BTW wie ktoś może dlaczego André przez cały film trzyma prawą rękę bez przerwy w kieszeni?
Kto nie zna filmu"Jestem"(w reżyserii Doroty Kędzierzawskiej),który miałam okazję obejrzeć w Zakroczymiu niech wie,że naprawdę warto zagłębić się w ten filmowy przekaz.
Taki "Ryś" na ten przykład.
A skoro o filmach wątek traktuje ogólnie, to wczoraj obejrzałem "Angel-A" Luca Bessona.
Zakochałem się w tym filmie. W wielu cechach André odnajduję po trochu samego siebie...
I gorąco polecam, jeśli ktoś jeszcze nie oglądał.BTW wie ktoś może dlaczego André przez cały film trzyma prawą rękę bez przerwy w kieszeni?
Shreku, filmu nie oglądałem, ale bardzo lubię Jamela, odtwórcę roli Andre. Jak był mały miał wypadek, jeśli dobrze pamiętam, potrącił go pociąg. Od tego czasu nie ma władzy w prawej ręce, dlatego zawsze ją zakrywa.
Kto nie zna filmu"Jestem"(w reżyserii Doroty Kędzierzawskiej),który miałam okazję obejrzeć w Zakroczymiu niech wie,że naprawdę warto zagłębić się w ten filmowy przekaz.
Polecam tym bardziej, że kręcony w moim rodzinnym przepięknym mieście, w Chełmnie (:
Polecam tym bardziej, że kręcony w moim rodzinnym przepięknym mieście, w Chełmnie (:
Jezu, skąd tu kaczor na tym forum? ![]()
Ja do was tak milutko a tu takie przeboje.. Przedpremierowo 'Jestem' obejrzałem w kinie w Świeciu.
Ja do was tak milutko a tu takie przeboje.. Przedpremierowo 'Jestem' obejrzałem w kinie w Świeciu.
Ironia, ziom
W imię przyjaźni chełmińsko-świeckiej - hip hip hurra! ![]()
"Urodzony piątego lipca" -film,który warto odświeżyć w pamięci.
"Urodzony piątego lipca" -film,który warto odświeżyć w pamięci.
Chyba jednak czwartego :-)
Ja byłem ostatnio w kinie na "Iron Sky" - naziści z Księżyca atakują Ziemię. Niezły ubaw.
Szczegół w tytule.Istotnieisza jest treść przekazu tych nie najnowszych filmów ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wykonanie: w3center.pl - Internet Technology
Forum oparte o: PunBB
Currently installed 4 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.