Temat: Warszawa Szesnaście/Dwanaście/Dwa tysiące jedenaście

Październikowa mnie ominęła, KNŻ w nowym roku pewnie też - dlatego zakładam osobny temat, bo może ktoś z znanej i lubianej ekipy Warszawy i przyległości nadmorskich ma zamiar pojawić się na koncercie w Hybrydach.

Może jakiś miting przed/po?

2

Odp: Warszawa Szesnaście/Dwanaście/Dwa tysiące jedenaście

1 taka szansa na 100 i tak dalej wink

"A nas nie zdziwi nic(...)Wejdziemy na szczyt zakochani w sztok"
A Ty wiesz

3

My się z milką meldujemy, już mamy bilety, namawiamy też znajomych.

Niestety przed raczej nie damy rady się spotkać, bo będziemy na złamanie karku z roboty lecieć, żeby zdążyć.

Tak przy okazji - pewu, o której tak realnie zaczniecie?

http://polake.art.pl/01.przed_burza.jpg

Stoję goły pod prysznicem, wkoło wszędzie goło
pod prysznicem z kolegami i jest mi wesoło!

4

Spotkanie po występie buldogów na żywo będzie pełniejsze(po co, na co lecieć z pracy wariackim tempem?),

A Ty wiesz

onyx napisał/a:

Spotkanie po występie buldogów na żywo będzie pełniejsze(po co, na co lecieć z pracy wariackim tempem?),

Pewnie, bo w warszawie zawsze aftery są pełne ludzi : )

Ja się stawiam (choć nie na 100%) na bifor, jak będzie after, to też nie pogardzę.

kto nie jest z nami, ten przeciw nam, to gadka bardzo znana,
czasem czy chcesz, czy nie chcesz, trzeba upaść na kolana.
chcę widzieć, jak płonie city hall!

6

Mam chrapkę na Warszawę wink
Przeraża mnie tylko powrót do domu w nocy (to ok. 140 km)
Gdzie te Hybrydy? Gdzieś w centrum? smile)

Jeżeli coś Cię boli, dobra wiadomość - ŻYJESZ!

7

JoannaJot napisał/a:

Mam chrapkę na Warszawę wink
Przeraża mnie tylko powrót do domu w nocy (to ok. 140 km)
Gdzie te Hybrydy? Gdzieś w centrum? smile)

W samym centrum. Jak znajdziesz pałac kultury, to w zasadzie jesteś na miejscu smile
http://g.co/maps/5ptxu

8

polake napisał/a:

Niestety przed raczej nie damy rady się spotkać, bo będziemy na złamanie karku z roboty lecieć, żeby zdążyć.

Zaczniemy punktualnie o g.19.00, będziemy grali ok. 2 godz.
Planowo koncert miał się rozpocząć o g.18.00, ponieważ o g. 21.00 w Hybrydach zaczyna się disco smile
Ale Hybrydy omyłkowo wydrukowały bilety z g.19.00 i w związku z tym disco będzie trochę przesunięte.
W Hybrydach gramy już chyba po raz 4 lub 5 i ten problem z disco był zawsze. Nie przerażajcie się tym zbytnio to tylko tak odrażająco brzmi big_smile

Podsumowując ten skomplikowany wywód: zaczynamy o g. 19.00, skończymy ok. g.21.15 

Pozdr

9

pewu napisał/a:
polake napisał/a:

Zaczniemy punktualnie o g.19.00, będziemy grali ok. 2 godz.
Planowo koncert miał się rozpocząć o g.18.00, ponieważ o g. 21.00 w Hybrydach zaczyna się disco smile
Ale Hybrydy omyłkowo wydrukowały bilety z g.19.00 i w związku z tym disco będzie trochę przesunięte.
W Hybrydach gramy już chyba po raz 4 lub 5 i ten problem z disco był zawsze. Nie przerażajcie się tym zbytnio to tylko tak odrażająco brzmi big_smile

Podsumowując ten skomplikowany wywód: zaczynamy o g. 19.00, skończymy ok. g.21.15 

Pozdr

Albo o 21.30 tongue Tak jak w OdNowie.. Kiedy wyszliście na dwa bisy!!!! smile))

Jeżeli coś Cię boli, dobra wiadomość - ŻYJESZ!

10

Wybiera się ktoś z Krakowa lub okolic na ten koncert? smile

11

to przyjeżdżajcie do hybryd, bilety jeszcze są  smile

ps. ale, że disco...  tongue

12

pewu napisał/a:

zaczynamy o g. 19.00, skończymy ok. g.21.15

W Hybrydach mogę być nie wcześniej jak o 21.30, więc zdążę jedynie na disco tongue Dobrze, że udało mi się być na koncercie we Wrocławiu. Choć Hybryd szkoda, bo zawsze fajnie wypadają tam występy Buldoga. Będzie jakiś after? Może bym wpadł zobaczyć dawno niewidziane twarze big_smile

13

mamurluk napisał/a:

ps. ale, że disco...  tongue

Tak jak pisze pewu zawsze był ten problem. Nawet jak El Dupa kręciła tam koncertówkę, to musieli się śpieszyć big_smile

14

ezaq napisał/a:

W Hybrydach mogę być nie wcześniej jak o 21.30, więc zdążę jedynie na disco tongue

Weeeeeeeeeeeeeeź tongue

A propos disko, pamiętam jak po Marienburgu w Hybrydach pomagaliśmy wynosić graty i disko-ekipa już wbijała. Więc, z nimi nie ma żartów ;P

Co do mitingu

Kiedy:16:45-17:00
Gdzie: pod empikiem przy palmie, potem zmierzamy do jakiegoś bliżej nieokreślonego lokalu z alkoholem

Bifor jest megaekskluzywny bo niektórzy idą tylko na biofor, a na koncert już nie! Na razie oprócz mnie zapowiedziała się Królowa, Piłaś, Lubiej i zbanowany na tym gorszym forum (:P) Lemur!

15

maxłel napisał/a:

Nie da rady wcześniej? O 17.50 muszę być na polibudzie. Z chęcią bym się z Wami spotkał, ale jak znam życie, zanim się wszyscy zbiorą to ja już będę musiał się ewakuować hmm

16

ezaq napisał/a:
maxłel napisał/a:

Nie da rady wcześniej? O 17.50 muszę być na polibudzie. Z chęcią bym się z Wami spotkał, ale jak znam życie, zanim się wszyscy zbiorą to ja już będę musiał się ewakuować hmm

Oryginalnie było na 17. Więc ustaliliśmy na 16:30, bo wszyscy i tak się spóźnią tongue Więc wyśrodkowałem tak na 16:45 ostatecznie.  Zajęcia mam do 16:30 więc akurat w kwadrans się uwinę bez problemu. Królowa napisała, że może się wyrobi na 16:30. Jak reszta stoi z czasem nie wiem, ale podejrzewam, że godzina 17:00 nie została rzucona tak całkowicie z dupy. Wywiedz się od Piłasia i lubieja jak stoją z czasem, nie obrażę się jak zaczniecie wcześniej beze mnie wink

17

psicho napisał/a:

Wybiera się ktoś z Krakowa lub okolic na ten koncert? smile

ja dość poważnie o tym myśle! ktoś jeszcze?

Ostatnio edytowany przez mlynasss (2011-12-15 18:44:41)

18

ja dzis podbilem frekwencje o 2 bilety. kurcze szkoda ze ludziska nie znaja sie na muzyce i nie chodza na buldoga. a tak z ciekawosci, o ile mozna to wiedzieć, to ile sztuk Laudatores Temporis Acti do tej pory sie sprzedało?

19

3miasto w mojej skromnej osobie będzie na pewno
urlop zaklepany, bilety będą kupione przed koncertem

20

Baaardzo pięknie,że będziemy mieć okazję do spotkania.

A Ty wiesz

21

Na obecną chwilę na Warszawę jest sprzedanych 130 biletów smile

Ale na pewno biletów przed koncertem nie zabraknie smile

pozdr

22

maxłel napisał/a:

Wywiedz się od Piłasia i lubieja jak stoją z czasem, nie obrażę się jak zaczniecie wcześniej beze mnie wink

ja wcześniej jak na 16.30 nie dotrę... więc może Piłaś chociaż porwie ezaqa wcześniej smile

"...there is always and forever, there is now or never, right here is the bottomless pit and right here is heaven..."

23

kolejne 2 osoby zachęcone - kupią bilety w klubie  smile trzecia też ma nadzieję dotrzeć i zdążyć  big_smile

24

udanej zabawy  smile

Do przodu, tylko do przodu, Nie ważne co za mną jest !

25

Wrazenia po koncercie swietne! Nowy material brzmi super na zywo.
Bardzo sie ciesze, ze mialem was okazje zobaczyc, frekwencja chyba dopisala? smile Wygladalo w miare tlumnie, wiecej niz w zeszlym roku smile
Radek bardzo dobrze dawal rade, widac bylo ze dobrze sie bawil. Zostanie na dluzej?
Kilka piosenek zyskalo dla mnie duzo na koncercie. Kto nie byl niech zaluje!

Szkoda ze panowie tancujacy na scenie po pyskach dostali tongue (troche przesadzili z tym okupowaniem sceny, ale pewnie wystarczylo ich sciagnac).

Czekam na nastepny koncert w wawie!

ps Genialnie ze wybraliscie Jezeli jest - na nastepny singiel, jeden z faworytow z plyty smile