Temat: grudniowa trasa 2011
Pewu, czy Lublin na amen wypadł z trasy grudniowej? parę dni temu zniknął z rozpiski koncertowej:(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pewu, czy Lublin na amen wypadł z trasy grudniowej? parę dni temu zniknął z rozpiski koncertowej:(
Tak. Tego dnia Kazik Staszewski będzie wystepował w toruńskiej Od Nowie na koncercie poświęconym Ciechowskiemu i ja muszę też tam jechać.
Dlatego musieliśmy odwołać Lublin.
Jakoś to nadrobimy ![]()
pozdr
Czyli nieobecność w pełni usprawiedliwiona.A swoją drogą czasowe pogodzenie kilku stałych muzycznych projektów jest prawdziwą sztuką.
a rzeszuff też odpadł? ![]()
a czemu niby to?

a bo w dziale koncerty też go ni ma
ale nie było jakiegoś info od PeWu, że lista miast będzie aktualzowana?

Buldog nie ma szczęścia do koncertu w Krakowie... Na początku na stronie widniał koncert 3 grudnia 2011r. w LochNess - klub zlikwidowano. Teraz po zaktualizowaniu zmieniono miejsce na klub Zaścianek, lecz klub był mi raczyć dzisiaj powiedzieć, że 3.12.11r. mają koncert Bielizny a o Buldogo cisza... ![]()
W ogóle ubogo się prezentuję tegoroczna trasa w porównaniu do zeszłorocznej.
Co do rozpoczęcia trasy, tj, Częstochowy, to niestety zmieniła się siedziba klubu Zero, niestety zmiana na gorsze ![]()
Tak. Tego dnia Kazik Staszewski będzie wystepował w toruńskiej Od Nowie na koncercie poświęconym Ciechowskiemu i ja muszę też tam jechać.
Jakoś to nadrobimypozdr
Ale mnie ciekawość zżera - co zaśpiewa jeśli można wiedzieć?
a rzeszuff też odpadł?
Tak, Rzeszów odpadł ponieważ Tomek tego dnia nie mógł grać. Nadrobimy te zaległości ![]()
Piotrku planujecie dorzucić jeszcze jakieś koncerty prócz tych które już teraz widnieją na stronie i prócz tego nadrabiania zaległości za Rzeszów? Ciekawi mnie konkretnie czy planujecie w Katowicach zagrać? ![]()
Nadrobimy te zaległości
kochany! trzymam za słowo!
Bilety na częstochowski koncert zakupione.
Buldogom odechciało się robić takich biletów, jakie były rok temu. ![]()
Ostatnio edytowany przez slaw (2011-11-16 20:37:38)
Wie ktos czy są juz bilety do backstage w bielsku? Muszę kupić zanim do reszty z kasy wylecę
edit. Wg strony są
Może jutro przejdę się do galerii. Jak tak patrzę na miejsca sprzedaży - czyżby Tomek uruchomił kilka swoich bielskich kontaktów
?
edit2. Jednak jeszcze nie ma
w Każdym razie nie w klamocie
Ostatnio edytowany przez Damazy (2011-11-18 19:52:09)
Jeśli się uda to będę w Krakowie i Warszawie:D. Mam nadzieję, że Buldog zagra CAŁĄ płytę na koncertach.
mamurluk napisał/a:Pewu, czy Lublin na amen wypadł z trasy grudniowej? parę dni temu zniknął z rozpiski koncertowej:(
Jakoś to nadrobimypozdr
Żyję, jak nawet nie śniłam
Promuję Was coraz bardziej profesjonalnie.Uczy mnie menadżerka koncertowych przybytków
(Na przykład klubu Punkt )
![]()
Zgłaszam obecność we Wrocławiu i Poznaniu .
slaw nie dam rady choć bym ogromnie chciał być w Czestochowie - nie mam wolnego w pracy , mam tylko parę dni na Wrocław i Poznań .Wybierasz się może na KNŻ do Wa-wy w lutym ? Pozdrawiam
Kiedy będą bilety w bb? Do Klamotu dalej nie przyszły, sprawdzam tam regularnie, w mieście prawie nikt nie wie o koncercie, boje się że znowu może być kameralnie.
Zgłaszam obecność we Wrocławiu i Poznaniu .
slaw nie dam rady choć bym ogromnie chciał być w Czestochowie - nie mam wolnego w pracy , mam tylko parę dni na Wrocław i Poznań .Wybierasz się może na KNŻ do Wa-wy w lutym ? Pozdrawiam
No trudno z tą Częstochową, bo byś trochę statystykę w liczbie publiki podniósł. Ale z tego co widziałem na innym forum poodbijasz sobie ten wyjazd trochę dalszymi eskapadami
a tak btw, że Bydgoszcz to rozumiem, stolicę też, ale Białystok? Przecie to jest z milion kilometrów od Ciebie ![]()
co do wawy w lutym, daleko do tego przedsięwzięcia, więc trudno mi powiedzieć na chwilę obecną. Aczkolwiek nie wykluczam ![]()
Pozdrawiam ![]()
To dobrze , że myślisz nad Wa-wą . Białystok i doszedł Ełk . Tak ,że pojadę na dwa .Pojadę pociągiem i jakoś zleci podróż . Mam nadzieje , że do zobaczenia nie długo na koncertach. Pozdrawiam
i doszedł Ełk .
SZACUN ![]()
Ja z Wrocka rezygnuję, jako że Katowice doszły. Także ten, do zobaczenia.
Przyszedł mail o trasie. Ja się nie doczekam po prostu tej Gdyni. Nie wyczymie.
PeWu, obiecaj, że puścisz coś w eter po jutrzejszym koncercie na ukojenie naszego głodu oczekiwawczego. Pliz. ![]()
a warszawa nie mogłaby być przesunięta na sobotę?
wtedy będę na pewno!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wykonanie: w3center.pl - Internet Technology
Forum oparte o: PunBB
Currently installed 4 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.