Temat: grudniowa trasa 2011

Pewu, czy Lublin na amen wypadł z trasy grudniowej? parę dni temu zniknął z rozpiski koncertowej:(

2

Odp: grudniowa trasa 2011

mamurluk napisał/a:

Pewu, czy Lublin na amen wypadł z trasy grudniowej? parę dni temu zniknął z rozpiski koncertowej:(

Tak. Tego dnia Kazik Staszewski będzie wystepował w toruńskiej Od Nowie na koncercie poświęconym Ciechowskiemu i ja muszę też tam jechać.
Dlatego musieliśmy odwołać Lublin.
Jakoś to nadrobimy wink

pozdr

3

Czyli nieobecność w pełni usprawiedliwiona.A swoją drogą czasowe pogodzenie kilku stałych muzycznych projektów jest prawdziwą sztuką.

"A nas nie zdziwi nic(...)Wejdziemy na szczyt zakochani w sztok"
A Ty wiesz

4

a rzeszuff też odpadł? yikes

5

a czemu niby to?

http://www.skladnica3xk.art.pl/skl.jpg

6

a bo w dziale koncerty też go ni ma

7

ale nie było jakiegoś info  od PeWu, że lista miast będzie aktualzowana?

http://www.skladnica3xk.art.pl/skl.jpg

8

Buldog nie ma szczęścia do koncertu w Krakowie... Na początku na stronie widniał koncert 3 grudnia 2011r. w LochNess - klub zlikwidowano. Teraz po zaktualizowaniu zmieniono miejsce na klub Zaścianek, lecz klub był mi raczyć dzisiaj powiedzieć, że 3.12.11r. mają koncert Bielizny a o Buldogo cisza...  sad

NIE PIERD..., KUP PŁYTĘ! NIE PIERD..., KUP PŁYTĘ!NIE PIERD..., KUP PŁYTĘ!NIE PIERD..., KUP PŁYTĘ!

Pomóż nowohuckim artystom przetrwać kryzys. Pokaż środkowy palec wszystkim złodziejom, to tylko 20 złotych...
dokładne info: http://www.facebook.com/events/299838756719516/

9

W ogóle ubogo się prezentuję tegoroczna trasa w porównaniu do zeszłorocznej.
Co do rozpoczęcia trasy, tj, Częstochowy, to niestety zmieniła się siedziba klubu Zero, niestety zmiana na gorsze hmm

10

pewu napisał/a:

Tak. Tego dnia Kazik Staszewski będzie wystepował w toruńskiej Od Nowie na koncercie poświęconym Ciechowskiemu i ja muszę też tam jechać.
Jakoś to nadrobimy wink

pozdr

Ale mnie ciekawość zżera - co zaśpiewa jeśli można wiedzieć?

11

Norbert napisał/a:

a rzeszuff też odpadł? yikes

Tak, Rzeszów odpadł ponieważ Tomek tego dnia nie mógł grać. Nadrobimy te zaległości smile

12

Piotrku planujecie dorzucić jeszcze jakieś koncerty prócz tych które już teraz widnieją na stronie i prócz tego nadrabiania zaległości za Rzeszów? Ciekawi mnie konkretnie czy planujecie w Katowicach zagrać? smile

13

pewu napisał/a:

Nadrobimy te zaległości

kochany! trzymam za słowo!

14

Bilety na częstochowski koncert zakupione.

Buldogom odechciało się robić takich biletów, jakie były rok temu. wink

Ostatnio edytowany przez slaw (2011-11-16 20:37:38)

15

Wie ktos czy są juz bilety do backstage w bielsku? Muszę kupić zanim do reszty z kasy wylecę

edit. Wg strony są smile Może jutro przejdę się do galerii. Jak tak patrzę na miejsca sprzedaży - czyżby Tomek uruchomił kilka swoich bielskich kontaktów smile?

edit2. Jednak jeszcze nie ma hmm w Każdym razie nie w klamocie

Ostatnio edytowany przez Damazy (2011-11-18 19:52:09)

16

Jeśli się uda to będę w Krakowie i Warszawie:D. Mam nadzieję, że Buldog zagra CAŁĄ płytę na koncertach.

17

pewu napisał/a:
mamurluk napisał/a:

Jakoś to nadrobimy wink

pozdr

Żyję, jak nawet nie śniłam cool
Promuję Was coraz bardziej profesjonalnie.Uczy mnie menadżerka koncertowych przybytków smile (Na przykład klubu Punkt ) big_smile  big_smile  big_smile

"A nas nie zdziwi nic(...)Wejdziemy na szczyt zakochani w sztok"
A Ty wiesz

18

Zgłaszam obecność we Wrocławiu i Poznaniu .
slaw nie dam rady choć bym ogromnie chciał być w Czestochowie - nie mam wolnego w pracy , mam tylko parę dni na  Wrocław i  Poznań .Wybierasz się może na KNŻ do Wa-wy w lutym ? Pozdrawiam

19

Kiedy będą bilety w bb? Do Klamotu dalej nie przyszły, sprawdzam tam regularnie, w mieście prawie nikt nie wie o koncercie, boje się że znowu może być kameralnie.

20

marcinjz89 napisał/a:

Zgłaszam obecność we Wrocławiu i Poznaniu .
slaw nie dam rady choć bym ogromnie chciał być w Czestochowie - nie mam wolnego w pracy , mam tylko parę dni na  Wrocław i  Poznań .Wybierasz się może na KNŻ do Wa-wy w lutym ? Pozdrawiam

No trudno z tą Częstochową, bo byś trochę statystykę w liczbie publiki podniósł. Ale z tego co widziałem na innym forum poodbijasz sobie ten wyjazd trochę dalszymi eskapadami tongue a tak btw, że Bydgoszcz to rozumiem, stolicę też, ale Białystok? Przecie to jest z milion kilometrów od Ciebie big_smile
co do wawy w lutym, daleko do tego przedsięwzięcia, więc trudno mi powiedzieć na chwilę obecną. Aczkolwiek nie wykluczam wink

Pozdrawiam smile

21

To dobrze , że myślisz nad Wa-wą . Białystok i doszedł Ełk . Tak ,że pojadę na dwa .Pojadę pociągiem i jakoś zleci podróż . Mam nadzieje , że do zobaczenia nie długo na koncertach. Pozdrawiam

22

marcinjz89 napisał/a:

i doszedł Ełk .

SZACUN smile

23

Ja z Wrocka rezygnuję, jako że Katowice doszły. Także ten, do zobaczenia.

24

Przyszedł mail o trasie. Ja się nie doczekam po prostu tej Gdyni. Nie wyczymie.
PeWu, obiecaj, że puścisz coś w eter po jutrzejszym koncercie na ukojenie naszego głodu oczekiwawczego. Pliz. roll

25

a warszawa nie mogłaby być przesunięta na sobotę? wink wtedy będę na pewno!

święto wiosny. puszczanie mydlanych baniek, zajadanie się marcepanem, szukanie zielonego.
gorąca gorzka czekolada.