1

Temat: Wojtku!

Newsletter przysłał bardzo smutne wieści - Wojtek odchodzi z Buldoga. no jak to tak? jak tak można?

Bardzo się cieszę, że chcesz skupić się na Kulcie i solowych projektach, trzymam kciuki, co nie zmienia faktu, że szczególnie na koncertach będzie mi Cię brakować. Może jakiś pożegnalny koncert? wink

A uczestnictwo w koncertach Pustkowego gitarzysty podoba mi się bardzo!

święto wiosny. puszczanie mydlanych baniek, zajadanie się marcepanem, szukanie zielonego.
gorąca gorzka czekolada.

2

Odp: Wojtku!

Wielka szkoda sad

3

Bardzo szkoda, ale z drugiej strony wydaje mi się, że im mniej wspólnych mianowników z Kultem, tym lepiej dla Buldoga.

4

Dorian napisał/a:

Bardzo szkoda, ale z drugiej strony wydaje mi się, że im mniej wspólnych mianowników z Kultem, tym lepiej dla Buldoga.

Podpisuję się pod tym czym tylko się da. Poza tym jestem spokojny, bo wszystkie zmiany w składzie wychodziły Buldogowi na dobre, a powiedziałbym nawet, że na lepsze. Wojtek, dzięki za dwie rewelacyjne płyty (a właściwie to trzy), trzy świetne koncerty, na których ja byłem, powodzenia.

5

Granik napisał/a:

Wielka szkoda

Zgadzam się, ale skoro wybrał taką opcję możemy tylko trzymać kciuki aby wszystko poszło zgodnie z jego planem.

...ratunkiem miłość bywa. Jeżeli miłość jest, jeżeli jest możliwa.

6

Szczególnie na koncertach będzie Wojtka brakować.Ale nasz ulubiony psiak potrafi wyjść obronną łapą z każdej sytuacji:-)

"A nas nie zdziwi nic(...)Wejdziemy na szczyt zakochani w sztok"
A Ty wiesz

7

Szkoda, bo ta gitarka mi się bardziej z Buldogiem niż Kultem kojarzyła.

Pewu, olejcie w ogóle gitarę, więcej miejsca na klawisze i didżeja big_smile

8

Dorian napisał/a:

Tych mianowników z Kultem jest i tak sporo, więc trochę zły kierunek rozumowania. Eh szkoda, bo Wojtek to taki Buldogowy człowiek. Mam nadzieję, że pustkę po nim dobrze wypełnicie smile

http://www.skladnica3xk.art.pl/skl.jpg

9

Marilyn napisał/a:

Eh szkoda, bo Wojtek to taki Buldogowy człowiek. Mam nadzieję, że pustkę po nim dobrze wypełnicie smile

Szczególnie, że jako jedyny z tych, którzy grali i w Kulcie i w Buldogu zaczynał od tego drugiego zespołu.
A twórczości Pustek praktycznie nie znam w ogóle.

10

No cóż ciekawe jak to wyjdzie. Wojtkowi powodzenia i lepiej żeby faktycznie z dobrym solowym projektem wyszedł. Bo ze go kult tak absorbuje to nie wierzę ;p

11

Damazy napisał/a:

No cóż ciekawe jak to wyjdzie. Wojtkowi powodzenia i lepiej żeby faktycznie z dobrym solowym projektem wyszedł. Bo ze go kult tak absorbuje to nie wierzę ;p

Dokładnie wink Powodzenia Wojtek!

12

Kurde, mi też jest smutno z tego powodu... sad Powodzenia w dalszej, ale ińszej działalności i dziękuje za sympatyczne i energiczne koncerty!!! smile

Ciekawym jak zaprezentuje się nowy gitarzysta roll . Się przekonam już w niedzielę... big_smile

Pozdro! smile

13

Pytanko do Pewu, tak już po trasie - kto zostanie nowym gitarowym bulgota? Macie już kogoś na oku?