1

Temat: Bez ALUSI

Z przykrością informujemy, że rozstaliśmy się muzycznie z naszą Alusią. 
Ala rozpoczęła studia w które się mocno wkręciła i które w dużej mierze absorbują jej czas w ciągu całego roku, a waltornia już ją raczej nie kręci.  W związku z tym za obopólną zgodą i porozumieniem doszliśmy do wniosku, że będziemy dalej muzykować bez niej ale mentalnie i towarzysko Ala będzie nam towarzyszyć smile
Po ostatniej próbie urządziliśmy wraz z Alą małe lekko zakrapiane pożegnanie smile

http://www.buldog.pl/pozegnanieali.jpg

2

Odp: Bez ALUSI

A tak się zastanawiałem czy ją zobaczymy na woodstocku. No nic szczęścia życzymy smile

3

Panowie, jesteście wspaniali. TULIPANY JEJ DALI, łaaaa! Ala, powinnaś częściej się z nimi rozstawać wink

Szkoda, smutno, ale nic na siłę. mam tylko nadzieję, że na nowej płycie nie będzie dziury, którą waltornia powinna była zapełnić.

święto wiosny. puszczanie mydlanych baniek, zajadanie się marcepanem, szukanie zielonego.
gorąca gorzka czekolada.

4

Uśmiech na mojej twarzy promienny wywołało to foto cool Nowe nagrania będą z pewnością akuratnie przemyślane i w sam raz dopracowane.Ufam Tym chłopakom smile

"A nas nie zdziwi nic(...)Wejdziemy na szczyt zakochani w sztok"
A Ty wiesz

5

Damazy napisał/a:

No nic szczęścia życzymy smile

Dołączam się smile

Takie pytanie: Czy Buldog pozostanie w składzie takim, jaki aktualnie jest, czy jest w planie następca Ali lub inny dęciak?

6

chyba jest "kandydatka", wszystkim znana z artystycznych dokonań a ostatnio rozmiłowana w waltorni, choć nie wiem nic o kunszcie opanowania instrumentu, dziewczyna ma duże ciśnienie w tym kierunku więc może dać jej szansę kiedyś?