Temat: ostry erotyk

Jak tam teledysk się ma? smile Kiedy go zobaczymy? Chyba nie jestem jedyny, który nie może się doczekać.:)

Do przodu, tylko do przodu! Nieważne, co za mną jest!

2

Odp: ostry erotyk

Newsletter buldog.pl napisał/a:

Spośród wielu propozycji wybraliśmy już jedną opcję którą powiążemy z pomysłem Tomka. Otrzymaliśmy ok. 20 różnych scenariuszy, pomysłów. Niektóre delikatnie mówiąc dość odjechane i chyba zbyt dosłownie został przez niektóre osoby zrozumiany tytuł wiersza... smile)  Jednak wg nas najważniejsze było aby w obrazie był zachowany klimat tego tekstu i muzyki bez zbędnych fajerwerków i szalonych pomysłów. 

Czy nam to się uda ? Zobaczymy, sami ocenicie. Mamy nadzieję, że do końca kwietnia teledysk będzie skończony i gotowy.

3

bardzo miłe wieści mamy po urlopie buldoga  smile i teledysk wkrótce -ciekawość mnie zżera ! smile 
i koncerty - już się szykuję - jupiii smile no i nagrywanie nowej płyty   big_smile cool od razu jakoś tak radośnie i wiosennie się zrobiło  cool

4

Wspaniałe wieści. Szkoda tylko że koncerty tak daleko sad niestety najbliższy Nam w Węgorzewie to 200km w jedną stronę sad chociaż jeśli wszystko dobrze pójdzie to może i tam zawitamy. Wybieramy się po raz kolejny w 2 tygodniową podróż po mazurskich jeziorach z namiotem, tak pod koniec czerwca początek lipca więc kto wie smile jupi smile

...ratunkiem miłość bywa. Jeżeli miłość jest, jeżeli jest możliwa.

5

mgielka napisał/a:

Wspaniałe wieści. Szkoda tylko że koncerty tak daleko sad niestety najbliższy Nam w Węgorzewie to 200km w jedną stronę sad chociaż jeśli wszystko dobrze pójdzie to może i tam zawitamy. Wybieramy się po raz kolejny w 2 tygodniową podróż po mazurskich jeziorach z namiotem, tak pod koniec czerwca początek lipca więc kto wie smile jupi smile

To nieetyczne, niehumanitarne i bezduszne pisać początkiem marca o wakacjach! ;p

6

olkam602 napisał/a:

...
To nieetyczne, niehumanitarne i bezduszne pisać początkiem marca o wakacjach! ;p

Właśnie tylko dzięki myśleniu i pisaniu o wakacjach wytrwam do nich smile

...ratunkiem miłość bywa. Jeżeli miłość jest, jeżeli jest możliwa.

7

http://www.youtube.com/watch?v=stwwVwNopY8

8

Niestety:
"Żądany film wideo jest niedostępny.

Jeśli ten film został niedawno przesłany, zaczekaj kilka minut na jego przetworzenie."

"A nas nie zdziwi nic(...)Wejdziemy na szczyt zakochani w sztok"
A Ty wiesz

9

z newslettera buldoga:
"W ostatnią niedzielę zakończyliśmy zdjęcia do teledysku "Ostry erotyk".

Teledysk był kręcony w Cieszynie w teatrze "Tesinske Divadlo". Scenariusz teledysku opiera się na 2 pomysłach - jednym Tomka, a drugim firmy "Koral Film" która realizuje cały teledysk.

Przewidujemy, że za 2-3 tygodnie będzie można go zobaczyć na Youtubie, a tymczasem zapraszamy do obejrzenia zdjęć z planu które są dostępne na stronie Buldoga w dziale "zdjęcia" "

super -czekamy, czekamy smile
PS. smutno tylko, że na Juwenaliach UW nie zagracie  sad  w zamian jakieś inne juwenalia/ursynalia coś tam -nalia?

10

Te  zdjęcia luźno kojarzą mi się z teledyskiem do "Nikt tak pięknie nie mówił,że się boi miłości" wink (Mają podobny klimat).

Przez chwilę będę zgrywać panią od polskiego...Bardziej po polsku byłoby podpisać zdjęcia do ostrego erotyku, a nie erotyka smile

Ostatnio edytowany przez onyx (2011-03-30 12:55:49)

A Ty wiesz

11

minęło 2 tygodnie  tongue

12

[video (flash player not installed)]

pozdr smile

13

Co prawda obejrzałem raz dopiero, ale uważam, że to świetny klip smile Bardzo klimatyczny i świetnie zrealizowany smile Jak zawsze, Buldog zaskakuje pomysłami smile

14

Ogień, pewu, ogień. Klip który najlepiej koresponduje z muzyką. Świetny, najlepszy teledysk z Chrystusa Miasta.

15

turas napisał/a:

Co prawda obejrzałem raz dopiero, ale uważam, że to świetny klip smile Bardzo klimatyczny i świetnie zrealizowany smile Jak zawsze, Buldog zaskakuje pomysłami smile

Trzeba przyznać,że ma niepowtarzalny klimat,I ten kontrast kolorów cool

A Ty wiesz

16

czy tylko ja widzę w ruchach Tomka... Iana Curtisa? big_smile

święto wiosny. puszczanie mydlanych baniek, zajadanie się marcepanem, szukanie zielonego.
gorąca gorzka czekolada.

17

fj napisał/a:

Ogień, pewu, ogień. Klip który najlepiej koresponduje z muzyką. Świetny, najlepszy teledysk z Chrystusa Miasta.

Ja tam dalej wole do generałów, ale teledysk faktycznie moc smile Bez przesady a efektywny... i znowu mi się kino nieme zamarzyło... a już 2 razy w tym roku byłem wink Świetna robota

18

Po pierwszym obejrzeniu nie podoba mi się ale może się przemoge jeszcze tongue

19

making of:
http://vimeo.com/22392594