Odp: Buldog - nowa płyta! :)
DJ i Wnuk Stanisława musieli stawić się w poniedziałek rano w swoich zakładach pracy.
pozdr
Coraz bardziej rozumiem zamiłowanie jednego z nich do samochodów.W niedzielę PKP musiało nieźle go wpienić .
A Ty wiesz
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
DJ i Wnuk Stanisława musieli stawić się w poniedziałek rano w swoich zakładach pracy.
pozdr
Coraz bardziej rozumiem zamiłowanie jednego z nich do samochodów.W niedzielę PKP musiało nieźle go wpienić .
dobre wieści już w eterze:
Buldog to grupa stworzona w 2005 roku przez Piotra Wieteskiego – menadżera Kultu, Kazika i KNŻ
no tak, jak Staszewskiego, to przecież i Wieteskiego, proste nie?
Bardziej pasuje Wereńskiego do Wieteskiego ![]()
Aleście apetytu narobili. Kurcze na nic tak nie czekam, jak na tę płytę - w pytę Wasza mać! ![]()

W przybliżeniu wiemy jak długo jeszcze czekać będziemy na płytę.Czas szybko leci.
Trasa promująca płytę już znana - tylko czemu nie ma Łodzi? Pewu, błagam, powiedz, że planujecie odwiedzić miasto Tuwima, jeśli nie w grudniu, to chociaż wcześniej! ![]()
04.12.2011 niedziela Bielsko-Biała - Backstage wyśmienicie ![]()
16 grudzień Hybrydy - wyśmienicie ![]()
Same rewelacyjne wiadomości
Niech nadejdzie już jesień
a potem grudzień
W tym roku nie będę narzekać na zimno ![]()
Trasa promująca płytę już znana - tylko czemu nie ma Łodzi? Pewu, błagam, powiedz, że planujecie odwiedzić miasto Tuwima, jeśli nie w grudniu, to chociaż wcześniej!
Bardzo chcielibyśmy przyjechać do Łodzi. Naprawdę. Ale sytuacja jest taka że z uwagi na pracę zawodową Adasia nie możemy grać w listopadzie. Pozostaje do dyspozycji tylko pierwsza połowa grudnia. DJ i klawiszowiec też pracują zawodowo i koncerty mogą wchodzić w rachubę jedynie od czwartku do niedzieli. Nie jesteśmy w stanie w tym czasie zagrać we wszystkich dużych miastach (poza Łodzią nie będzie m in. Szczecina, Zielonej Góry, Opola, Białegostoku, Bydgoszczy, Koszalina, Kielc).
Zastanawiałem się nad wyborem pomiędzy Łodzią a Katowicami (jedyny wolny jeszcze termin to 15.12) Z uwagi na stosunkową bliskość Łodzi względem Warszawy zdecydowałem się jednak na Katowice. Nie gniewajcie się. Postaramy się odwiedzić Łódź przy najbliższej okazji. Tym bardziej, że bardzo miło wspominamy niezwykle miłą atmosferę jaką stworzyliście nam podczas ostatniego naszego koncertu w Luce ![]()
pozdr
Zastanawiałem się nad wyborem pomiędzy Łodzią a Katowicami (jedyny wolny jeszcze termin to 15.12) Z uwagi na stosunkową bliskość Łodzi względem Warszawy zdecydowałem się jednak na Katowice. Nie gniewajcie się.
pozdr
Nie gniewamy się ![]()
Trasa promująca płytę już znana - tylko czemu nie ma Łodzi? Pewu, błagam, powiedz, że planujecie odwiedzić miasto Tuwima, jeśli nie w grudniu, to chociaż wcześniej!
Malinowy, goń się
podjedź se do Wawy, Katowice pany!
EDIT: Ale 15 grudnia to naprawdę kijowa data. Czwartek? A ja w klasie maturalnej, kwaśno. Ale zobaczę co się da zrobić, toż to kupa czasu.
Ostatnio edytowany przez fj (2011-07-29 17:49:57)
Oj Filip skąd ten duch rywalizacji między miastami. Czekamy na świat bez granic ![]()
Toruń jest, znakomicie
Chciałoby się tak klimatycznie kameralnego koncertu jak w zeszłym roku, ale z drugiej strony mam nadzieję, że dużo liczniejsza publiczność odwiedzi Od Nowę.
Pozdrowienia dla Buldoga, na pewno warto czekać na płytkę!
EDIT: Ale 15 grudnia to naprawdę kijowa data. Czwartek? A ja w klasie maturalnej, kwaśno. Ale zobaczę co się da zrobić, [...].
ochujałeś?
W grudniu do matury chcesz się uczyć? Poza tym- matura nie zając...
EDIT:
W Poznaniu- Pod Minogą. Dobry wybór. Można będzie pan(u)/om muzyko(wi)/m prosto w oczy patrzeć ![]()
Efiutto zapraszamy w niedzielę (jeśli dobrze mi się zdaje) do bakstejdżu
blisko masz
Efiutto zapraszamy w niedzielę (jeśli dobrze mi się zdaje) do bakstejdżu
blisko masz
Ostatni koncert klubowy w Bielsku na którym byłem wspominam dość dziwnie, to El Dupa była. Zresztą, kto był ten wie. Nie chcę powtarzać błędu tamtego ![]()
Chyba że wprowadzę se prohibicję w ten dzień ![]()
Nie chcę powtarzać błędu tamtego
Chyba że wprowadzę se prohibicję w ten dzień
Szczególnie cenię sobie szajkowe imprezy,bo można przy legalnej zabawie uczyć się na własnych błędach ![]()
podwójny post wysłany.Szkoda,że nie można samodzielnie wymazać ![]()
Ostatnio edytowany przez onyx (2011-07-30 12:07:08)
Adam napisał/a:Trasa promująca płytę już znana - tylko czemu nie ma Łodzi? Pewu, błagam, powiedz, że planujecie odwiedzić miasto Tuwima, jeśli nie w grudniu, to chociaż wcześniej!
Bardzo chcielibyśmy przyjechać do Łodzi. Naprawdę. Ale sytuacja jest taka że z uwagi na pracę zawodową Adasia nie możemy grać w listopadzie. Pozostaje do dyspozycji tylko pierwsza połowa grudnia. DJ i klawiszowiec też pracują zawodowo i koncerty mogą wchodzić w rachubę jedynie od czwartku do niedzieli. Nie jesteśmy w stanie w tym czasie zagrać we wszystkich dużych miastach (poza Łodzią nie będzie m in. Szczecina, Zielonej Góry, Opola, Białegostoku, Bydgoszczy, Koszalina, Kielc).
Zastanawiałem się nad wyborem pomiędzy Łodzią a Katowicami (jedyny wolny jeszcze termin to 15.12) Z uwagi na stosunkową bliskość Łodzi względem Warszawy zdecydowałem się jednak na Katowice. Nie gniewajcie się. Postaramy się odwiedzić Łódź przy najbliższej okazji. Tym bardziej, że bardzo miło wspominamy niezwykle miłą atmosferę jaką stworzyliście nam podczas ostatniego naszego koncertu w Lucepozdr
Rozumiem. W takim razie życzę Wam, byście po drugiej płycie mogli zająć się już wyłącznie muzykowaniem, gdzie chcecie, kiedy chcecie i o której chcecie ![]()
trzeciej płycie, kochany ![]()
Pewu, muszę, przyznać, trzasnąłeś cudowny elaborat. no, jestem skłonna wybaczyć, tylko teraz tak: potrzebuję noclegu w katowicach. (borze daj, żebym w piątek nie miała żadnych zajęć...)
Oj nie gadaj, bulgot to nie eldojpa nie musisz się aż tak upadlać żeby się dobrze bawić
Z resztą - nie od miasta zależy ile wypijesz ![]()
Czemu kojarzysz potrzebę braku zajęć z klimatem Zacieraliów? ![]()
Ostatnio edytowany przez onyx (2011-08-01 15:41:29)
Damazy, nie świruj, nie mierz swoją miarą. ja mam kawałek drogi z kato do łdz, a nocą zamierzam siedzieć w kultowej z całą szajką ![]()
Czy ja gdziekolwiek napisałem coś przeciwko piciu? Bo tak to chyba zostało odebrane ;p
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wykonanie: w3center.pl - Internet Technology
Forum oparte o: PunBB
Currently installed 4 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.