51

Odp: Buldog - nowa płyta! :)

pewu napisał/a:

DJ i Wnuk Stanisława musieli stawić się w poniedziałek rano w swoich zakładach pracy.

pozdr smile

Coraz bardziej rozumiem zamiłowanie jednego z nich do samochodów.W niedzielę PKP musiało nieźle go wpienić .

"A nas nie zdziwi nic(...)Wejdziemy na szczyt zakochani w sztok"
A Ty wiesz

52

dobre wieści już w eterze:

http://moje.radio.lublin.pl/buldog-prac … bumem.html
smile

53

nie.moje.Radio.Lublin. napisał/a:

Buldog to grupa stworzona w 2005 roku przez Piotra Wieteskiego – menadżera Kultu, Kazika i KNŻ

no tak, jak Staszewskiego, to przecież i Wieteskiego, proste nie?

54

Bardziej pasuje Wereńskiego do Wieteskiego smile

A Ty wiesz

55

Aleście apetytu narobili. Kurcze na nic tak nie czekam, jak na tę płytę -  w pytę Wasza mać!  big_smile

http://www.skladnica3xk.art.pl/skl.jpg

56

W przybliżeniu wiemy jak długo jeszcze czekać będziemy na płytę.Czas szybko leci.

A Ty wiesz

57

Trasa promująca płytę już znana - tylko czemu nie ma Łodzi? Pewu, błagam, powiedz, że planujecie odwiedzić miasto Tuwima, jeśli nie w grudniu, to chociaż wcześniej! smile

04.12.2011 niedziela    Bielsko-Biała - Backstage wyśmienicie  wink

59

16 grudzień Hybrydy - wyśmienicie  smile

60

Same rewelacyjne wiadomości  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile
Niech nadejdzie już jesień smile a potem grudzień smile
W tym roku nie będę narzekać na zimno smile

...ratunkiem miłość bywa. Jeżeli miłość jest, jeżeli jest możliwa.

61

Adam napisał/a:

Trasa promująca płytę już znana - tylko czemu nie ma Łodzi? Pewu, błagam, powiedz, że planujecie odwiedzić miasto Tuwima, jeśli nie w grudniu, to chociaż wcześniej! smile

Bardzo chcielibyśmy przyjechać do Łodzi. Naprawdę. Ale sytuacja jest taka że z uwagi na pracę zawodową Adasia nie możemy grać w listopadzie. Pozostaje do dyspozycji tylko pierwsza połowa grudnia. DJ i klawiszowiec też pracują zawodowo i koncerty mogą wchodzić w rachubę jedynie od czwartku do niedzieli. Nie jesteśmy w stanie w tym czasie zagrać we wszystkich dużych miastach (poza Łodzią nie będzie m in. Szczecina, Zielonej Góry, Opola, Białegostoku, Bydgoszczy, Koszalina, Kielc).
Zastanawiałem się nad wyborem pomiędzy Łodzią a Katowicami (jedyny wolny jeszcze termin to 15.12)   Z uwagi na stosunkową bliskość Łodzi względem Warszawy zdecydowałem się jednak na Katowice.  Nie gniewajcie się.  Postaramy się odwiedzić Łódź przy najbliższej okazji.  Tym bardziej, że bardzo miło wspominamy niezwykle miłą atmosferę jaką stworzyliście nam podczas ostatniego naszego koncertu w Luce smile

pozdr

62

pewu napisał/a:

Zastanawiałem się nad wyborem pomiędzy Łodzią a Katowicami (jedyny wolny jeszcze termin to 15.12)   Z uwagi na stosunkową bliskość Łodzi względem Warszawy zdecydowałem się jednak na Katowice.  Nie gniewajcie się.
pozdr

Nie gniewamy się big_smile

Adam napisał/a:

Malinowy, goń się tongue podjedź se do Wawy, Katowice pany!

EDIT: Ale 15 grudnia to naprawdę kijowa data. Czwartek? A ja w klasie maturalnej, kwaśno. Ale zobaczę co się da zrobić, toż to kupa czasu.

Ostatnio edytowany przez fj (2011-07-29 17:49:57)

63

Oj Filip skąd ten duch rywalizacji między miastami. Czekamy na świat bez granic smile

A Ty wiesz

64

Toruń jest, znakomicie  big_smile
Chciałoby się tak klimatycznie kameralnego koncertu jak w zeszłym roku, ale z drugiej strony mam nadzieję, że dużo liczniejsza publiczność odwiedzi Od Nowę.

Pozdrowienia dla Buldoga, na pewno warto czekać na płytkę!

65

fj napisał/a:

EDIT: Ale 15 grudnia to naprawdę kijowa data. Czwartek? A ja w klasie maturalnej, kwaśno. Ale zobaczę co się da zrobić, [...].

ochujałeś?  wink W grudniu do matury chcesz się uczyć? Poza tym- matura nie zając...  tongue

EDIT:  smile W Poznaniu- Pod Minogą. Dobry wybór. Można będzie pan(u)/om muzyko(wi)/m prosto w oczy patrzeć  tongue

66

Efiutto zapraszamy w niedzielę (jeśli dobrze mi się zdaje) do bakstejdżu smile blisko masz

67

Damazy napisał/a:

Efiutto zapraszamy w niedzielę (jeśli dobrze mi się zdaje) do bakstejdżu smile blisko masz

Ostatni koncert klubowy w Bielsku na którym byłem wspominam dość dziwnie, to El Dupa była. Zresztą, kto był ten wie. Nie chcę powtarzać błędu tamtego big_smile
Chyba że wprowadzę se prohibicję w ten dzień tongue

68

fj napisał/a:

Nie chcę powtarzać błędu tamtego big_smile
Chyba że wprowadzę se prohibicję w ten dzień tongue

Szczególnie cenię sobie szajkowe imprezy,bo można przy legalnej zabawie uczyć się na własnych błędach big_smile

A Ty wiesz

69

podwójny post wysłany.Szkoda,że nie można samodzielnie wymazać sad

Ostatnio edytowany przez onyx (2011-07-30 12:07:08)

A Ty wiesz

70

pewu napisał/a:
Adam napisał/a:

Bardzo chcielibyśmy przyjechać do Łodzi. Naprawdę. Ale sytuacja jest taka że z uwagi na pracę zawodową Adasia nie możemy grać w listopadzie. Pozostaje do dyspozycji tylko pierwsza połowa grudnia. DJ i klawiszowiec też pracują zawodowo i koncerty mogą wchodzić w rachubę jedynie od czwartku do niedzieli. Nie jesteśmy w stanie w tym czasie zagrać we wszystkich dużych miastach (poza Łodzią nie będzie m in. Szczecina, Zielonej Góry, Opola, Białegostoku, Bydgoszczy, Koszalina, Kielc).
Zastanawiałem się nad wyborem pomiędzy Łodzią a Katowicami (jedyny wolny jeszcze termin to 15.12)   Z uwagi na stosunkową bliskość Łodzi względem Warszawy zdecydowałem się jednak na Katowice.  Nie gniewajcie się.  Postaramy się odwiedzić Łódź przy najbliższej okazji.  Tym bardziej, że bardzo miło wspominamy niezwykle miłą atmosferę jaką stworzyliście nam podczas ostatniego naszego koncertu w Luce smile

pozdr

Rozumiem. W takim razie życzę Wam, byście po drugiej płycie mogli zająć się już wyłącznie muzykowaniem, gdzie chcecie, kiedy chcecie i o której chcecie smile

71

trzeciej płycie, kochany big_smile

Pewu, muszę, przyznać, trzasnąłeś cudowny elaborat. no, jestem skłonna wybaczyć, tylko teraz tak: potrzebuję noclegu w katowicach. (borze daj, żebym w piątek nie miała żadnych zajęć...)

święto wiosny. puszczanie mydlanych baniek, zajadanie się marcepanem, szukanie zielonego.
gorąca gorzka czekolada.

72

Oj nie gadaj, bulgot to nie eldojpa nie musisz się aż tak upadlać żeby się dobrze bawić  wink  Z resztą - nie od miasta zależy ile wypijesz smile

73

Czemu kojarzysz potrzebę braku zajęć z klimatem Zacieraliów? smile

Ostatnio edytowany przez onyx (2011-08-01 15:41:29)

A Ty wiesz

74

Damazy, nie świruj, nie mierz swoją miarą. ja mam kawałek drogi z kato do łdz, a nocą zamierzam siedzieć w kultowej z całą szajką big_smile

święto wiosny. puszczanie mydlanych baniek, zajadanie się marcepanem, szukanie zielonego.
gorąca gorzka czekolada.

75

Czy ja gdziekolwiek napisałem coś przeciwko piciu? Bo tak to chyba zostało odebrane ;p