551

Odp: L U Z

Dziś wieczorem kultową,radiową listę w pełni zasłużenie wygrał utwór "Jeszcze będzie przepięknie".W stylu buldogów z pewnością zabrzmiałby wspaniale:-)

"(...)Bo tu jest moje tu i tu jest moje teraz(...)Ponad to czy jest coś jeszcze można tylko zachłysnąć się powietrzem "

552

Jakby ktoś mnie szukał na fejsie, to chwilowo nic z tego, bo kretyni (admini z fb) twierdzą, że używam fałszywego imienia i nazwiska i... żądają skanu z mojego dowodu tożsamości.
Chyba ich pogięło, jak myślą, że im poślę... big_smile
No more comments.

Ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną...

553

Kult "Po co wolność" w radiu,

"(...)Bo tu jest moje tu i tu jest moje teraz(...)Ponad to czy jest coś jeszcze można tylko zachłysnąć się powietrzem "

554

onyx napisał/a:

Kult "Po co wolność" w radiu,

Kurde, spóźniłem się. sad

Nagrał ktoś?

Krzysiekhm

555

Dziś po pracy ktoś włączył walkę bokserską o Mistrzostwo Świata w miejscu spożywania posiłku(Absurd rzeczywistości).

556

fj napisał/a:

No to będzie wątek luzowy.

Grupa Hotel Kosmos,zgodnie z nazwą swą brzmi nieziemsko(14 lutego ich nowa płyta).

Ostatnio edytowany przez onyx (2012-01-24 22:16:10)