Odp: SKLEPIK
A może by dodać do sklepiku płytkę Jakoś To Będzie - "Historia", bo generalnie ciężko ją kupić poza koncertami, a warto by było żeby więcej ludzi posłuchało tej fajnej muzyki ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A może by dodać do sklepiku płytkę Jakoś To Będzie - "Historia", bo generalnie ciężko ją kupić poza koncertami, a warto by było żeby więcej ludzi posłuchało tej fajnej muzyki ![]()
A może by dodać do sklepiku płytkę Jakoś To Będzie - "Historia", bo generalnie ciężko ją kupić poza koncertami, a warto by było żeby więcej ludzi posłuchało tej fajnej muzyki
Już było pisane na kultowym, wirek chyba to pisał, ze płyta będzie dostepna tylko i wylacznie na koncertach ![]()
Pewu, czy koszulki trasowe w rozmiarze "S" które znalazły się w sklepiku, to krój męski
?
UWAGA!!! sklepik Buldoga ma urlop!!!
Informujemy, że w związku z urlopem zamówienia opłacone po 08.02.2011 będą zrealizowane po 28.02.2011.
Za niedogodności przepraszamy ale z urlopu niezmiernie się cieszymy ![]()
dzięki Sklepiku za szybkość. a teraz muszę pilnować wagi co by szwy nie poszły.
no i czekam na jakieś nowości albo starcie.
pozdrawiam
Wiadomo od dawna,że są solidni ![]()
sklepik działa należycie, a paczka przyszła tak szybko, że się nawet nie zdążyłam zdenerwować na pocztę ![]()
Zniknęło kilka gadżetów ze sklepiku? Czy już na zawsze?
Kurcze chciałem jeszcze kilka rzeczy kupić....zbierałem się, zbierałem i nie zdążyłem.
A możę by tak wrzucić koszulki LTA do sklepiku?
A możę by tak wrzucić koszulki LTA do sklepiku?
Już są ![]()
pewu, czy posiadasz jeszcze koszulki kultu z ostatniej trasy? Niestety podczas konceru w dekompresji nie mialem kasy, a koszulka fajna warto ja miec ![]()
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wykonanie: w3center.pl - Internet Technology
Forum oparte o: PunBB
Currently installed 4 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.