126

Odp: SKLEPIK

A może by dodać do sklepiku płytkę Jakoś To Będzie - "Historia", bo generalnie ciężko ją kupić poza koncertami, a warto by było żeby więcej ludzi posłuchało tej fajnej muzyki smile

127

mc2 napisał/a:

A może by dodać do sklepiku płytkę Jakoś To Będzie - "Historia", bo generalnie ciężko ją kupić poza koncertami, a warto by było żeby więcej ludzi posłuchało tej fajnej muzyki smile

Już było pisane na kultowym, wirek chyba to pisał, ze płyta będzie dostepna tylko i wylacznie na koncertach wink

128

Pewu, czy koszulki trasowe w rozmiarze "S" które znalazły się w sklepiku, to krój męski smile ?

129

UWAGA!!! sklepik Buldoga ma urlop!!!
Informujemy, że w związku z urlopem zamówienia opłacone po 08.02.2011 będą zrealizowane po 28.02.2011.
Za niedogodności przepraszamy ale z urlopu niezmiernie się cieszymy smile

130

dzięki Sklepiku za szybkość. a teraz muszę pilnować wagi co by szwy nie poszły.
no i czekam na jakieś nowości albo starcie.
pozdrawiam

131

Wiadomo od dawna,że są solidni smile

"(...)Bo tu jest moje tu i tu jest moje teraz(...)Ponad to czy jest coś jeszcze można tylko zachłysnąć się powietrzem "

132

sklepik działa należycie, a paczka przyszła tak szybko, że się nawet nie zdążyłam zdenerwować na pocztę smile

133

Zniknęło kilka gadżetów ze sklepiku? Czy już na zawsze?
Kurcze chciałem jeszcze kilka rzeczy kupić....zbierałem się, zbierałem i nie zdążyłem.

134

A możę by tak wrzucić koszulki LTA do sklepiku?

135

fj napisał/a:

A możę by tak wrzucić koszulki LTA do sklepiku?

Już są smile

...ratunkiem miłość bywa. Jeżeli miłość jest, jeżeli jest możliwa.

136

pewu, czy posiadasz jeszcze koszulki kultu z ostatniej trasy? Niestety podczas konceru w dekompresji nie mialem kasy, a koszulka fajna warto ja miec smile