101

Odp: Przeczytane, to tu, to tam...

hughugy napisał/a:

"Nie wolno by dziewczyna płaciła na randce" ale czemu? ;p

Lepiej od razu na randkę umówić się z chłopakiem. Obydwaj płacą po połowie, przy małej ilości wina, nie powinno być dużej straty. Jeśli są biedni, to muszą obydwaj przyznać się od razu i wtedy pozostaje tylko smarowanie olejkiem (pod warunkiem że tylko o to chodzi)  wink

102

O co chodzi z tym olejkiem bo nie wiem? Może jestem mało romantyczny, ale kurczę, nie namaszczałem nigdy ^^

103

Historia upadku MTV
...nic dodać, nic ująć.
Ja już parę ładnych lat temu komentowałem fakt, że muzyczna telewizja (zresztą to dotyczy nie tylko MTV) nadaje coraz mniej muzyki...

Ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną...

104

Wczoraj wczytywalam się w buldogową okładkę smile

Ostatnio edytowany przez onyx (2011-11-12 09:50:36)

"(...)Bo tu jest moje tu i tu jest moje teraz(...)Ponad to czy jest coś jeszcze można tylko zachłysnąć się powietrzem "

105

shreku napisał/a:

Mając świadomość, że nie da się ogarnąć wszystkich artykułów jakie pojawiają się codziennie, zarówno w prasie jak i na różnych internetowych portalach, pomyślałem, że moglibyśmy sobie od czasu do czasu podlinkować artykuł, który wydaje nam się ciekawy i warty przeczytania.

Alkoholizm w spadku:

http://zdrowie.onet.pl/psychologia/alko … tykul.html

Ostatnio edytowany przez onyx (2011-11-13 22:28:09)

"(...)Bo tu jest moje tu i tu jest moje teraz(...)Ponad to czy jest coś jeszcze można tylko zachłysnąć się powietrzem "