26

Odp: XI teledysk

Wiadomo, że bez "30 ton lista lista" wink trudniej się wypromować ale Wam to idzie wyśmienicie bo dawno nie było zespołu który by tak się odróżniał od reszty i super będzie zobaczyć ten teledysk na rebel,tv jako odskocznia od wysokobudżetowych klipów. smile

27

ale co wy gadacie. przecież ten klip nie wygląda na jakiś przesadnie tani.
nie jest to może 'spice up your life' spice girls ani 'sexual freak', ale nie wygląda na tani.

na tani teledysk to wygląda 'piwo chlej, wódę chlej' obciachu. a też nie jest zły, ma klimat ( ;

a że jest prosty - to co innego.

kto nie jest z nami, ten przeciw nam, to gadka bardzo znana,
czasem czy chcesz, czy nie chcesz, trzeba upaść na kolana.
chcę widzieć, jak płonie city hall!

28

Teledysk SUPER smile Adam i jego sweterek + taniec   lol
POWER i energia udziela się - Gratulacje kolejnej dobrego pomysłu  - chłodnia też niczego sobie ta para z ust.....zimno się robi na samą myśl.

Ty trzymasz mnie na ziemi, Ty wznosisz mnie do nieba, Tyś jest mi tutaj wszystkim, Po co aż tam iść trzeba.

29

Bullo napisał/a:

Aha, najbardziej rozjebał mnie taniec Pana Adama pod rytm muzyki klawiszowej (0:33). Normalnie, ległem big_smile

Może @pewu mnie nie zbanuje za uchylenie rąbka tajemnicy, ale Adam przy każdym klapsie wymyślał takie kocie ruchy, że wszyscy zwijali się ze śmiechu przez parę minut lol i tak sporo odpadło z tego co widzę wink

"Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim." - George Orwell, Folwark Zwierzęcy

30

muran napisał/a:

[...] i tak sporo odpadło z tego co widzę wink

Do każdego klipu nagrywa się tyle materiału, że spokojnie można jeszcze potem zrobić drugi teledyski oraz ze dwa filmy "making of". smile
I aż żal, że rzadko kiedy takie powstają...

Ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną...

31

Wiem, wiem, nie dopisałem, że sporo "dobrych" momentów Adasia odpadło, o, teraz będzie jasno i klarowno.

"Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim." - George Orwell, Folwark Zwierzęcy

32

muran napisał/a:

Może @pewu mnie nie zbanuje za uchylenie rąbka tajemnicy

no bez przesady... ja prosiłem jedynie o dyskrecję do czasu ukazania się teledysku smile   

muran napisał/a:

Adam przy każdym klapsie wymyślał takie kocie ruchy, że wszyscy zwijali się ze śmiechu przez parę minut lol i tak sporo odpadło z tego co widzę wink

Spoko, ten teledysk to będzie tasiemiec big_smile   stopniowo będziemy dodawać różne "alternatywne" wersje smile

a Adaś MISZCZ! big_smile

pozdr

33

A obowiązki co do listy 3ki już dawno wykonane smile

"(...)Bo tu jest moje tu i tu jest moje teraz(...)Ponad to czy jest coś jeszcze można tylko zachłysnąć się powietrzem "

34

pewu napisał/a:
muran napisał/a:

Adam przy każdym klapsie wymyślał takie kocie ruchy, że wszyscy zwijali się ze śmiechu przez parę minut lol i tak sporo odpadło z tego co widzę wink

Spoko, ten teledysk to będzie tasiemiec big_smile   stopniowo będziemy dodawać różne "alternatywne" wersje smile

To już się nie mogę kolejnych doczekać big_smile

35

Teledysk rozbawił mnie, mimo uporczywego i zajebanego dnia, powróciły mi siła i energia smile Dzięki. Super wykonanie i wogłe wszystko. Taki Buldog mnie cieszy niezmiernie, nie wiem może się tylko łudzę, ale w zespole widać radość, mimo że to gra jest tylko, taką prawdziwie naturalną radość! Świetnie!

http://www.skladnica3xk.art.pl/skl.jpg

36

Bardzo fajny teledysk smile a poza tym świetny prezent na urodziny, które wczoraj miałem wink big_smile

37

Na zdrowie! smile

Ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną, ludzie giną...

38

Kwaku napisał/a:

Bardzo fajny teledysk smile a poza tym świetny prezent na urodziny, które wczoraj miałem wink big_smile

Najlepszego zatem! ;-)

shreku napisał/a:

Miałem to już kiedyś napisać, po premierze płyty, ale teraz, gdy oprócz odsłuchu widać także ruch warg, jeszcze bardziej mnie to drażni.
Böse źle brzmi jako "buze". Do poprawnej wymowy "o umlaut", jeśli nie jest to dźwięk pośredni między o i e, to już bardziej nadaje się nieco zmiękczone "y" w miejsce tego nieszczęsnego "u". No, ale już tak jest nagrane i nic się nie poradzi na to... hmm

No cóż, pozostaje zatem czekać na jakiegoś singla, gdzie ukaże się wersja podpisana jako "gut deutschland wersjon" big_smile

Pozdr. wink

39

pewu napisał/a:
muran napisał/a:

Może @pewu mnie nie zbanuje za uchylenie rąbka tajemnicy

no bez przesady... ja prosiłem jedynie o dyskrecję do czasu ukazania się teledysku smile   

muran napisał/a:

a Adaś MISZCZ! big_smile

pozdr

suuuper teledysk! wjazd w mundurach w refrenie -czaderski smile  roztańczona z Was grupa -widać że fajna zabawa była na planie, a ten strzał w nos Adama to chyba spontan nie zamierzone? sweterek mnie rozwalił big_smile no i księżycowy taniec Adama - miszczostwo  big_smile wszyscy fajnie tańczyli, podoba mi się oszczędność środków wyrazu, nic nie miga, nie oślepia setkami kolorowych gadżetów jak to teraz w clipach bywa, jest wyraziście i zajebiście smile BRAWO!  O! i super, e to będzie tasiemcowa produkcja tongue

40

shreku napisał/a:

Na zdrowie! smile

Bullo napisał/a:
Kwaku napisał/a:

Najlepszego zatem! ;-)

Dzięki wink

Za dużo mnie faktycznie na tym forum ale jeszcze muszę coś napisać.Lista przebojów listą przebojów ale trzeba koniecznie coś zrobić ,żeby ten najnowszy teledysk trafił do telewizji.To by było coś.

42

Pójdzie do 4fun.tv i Rebel.tv

Do działu "zdjęcia" dodane są fotki z planu teledysku XI, zapraszamy smile

pozdr

43

wspaniałe! smile

święto wiosny. puszczanie mydlanych baniek, zajadanie się marcepanem, szukanie zielonego.
gorąca gorzka czekolada.

Brawa za charakteryzację i zdjęcia.

Ostatnio edytowany przez konto usunięte2 (2010-09-23 09:46:43)

45

pewu napisał/a:

pozdr

chciałam zapytać na początku, czemu nie do mtv. zapomniałam jednak, że mtv ma teraz z muzyką tyle wspólnego, ile podkładu muzycznego jest w ich programach typu 'dejtmajdad'.

kto nie jest z nami, ten przeciw nam, to gadka bardzo znana,
czasem czy chcesz, czy nie chcesz, trzeba upaść na kolana.
chcę widzieć, jak płonie city hall!

46

Królowa Życia napisał/a:
pewu napisał/a:

pozdr

chciałam zapytać na początku, czemu nie do mtv. zapomniałam jednak, że mtv ma teraz z muzyką tyle wspólnego, ile podkładu muzycznego jest w ich programach typu 'dejtmajdad'.

No, ale koncert pewnej kapeli robi tongue

47

jakieeej? wink

święto wiosny. puszczanie mydlanych baniek, zajadanie się marcepanem, szukanie zielonego.
gorąca gorzka czekolada.

48

jest coś ujmującego w tej bieli
teledysk zacny (od strony wizualnej świetny), acz nie jest to moje ulubiona piosenka z ChM

szczególne dobry pomysł miał ktos  wink  kto wymyślił charakteryzację - genialny makijaz i mundury (Pani Aneto świetna robota)

Postarzałeś(M) się nieco, ale taki to ten świat

49

nie mogę się napatrzyć jak Pan Adam drobi smile

50

I wersja alternatywna - Adaś RULEZZZ big_smile

[video (flash player not installed)]

pozdr smile