101

Odp: SKLEPIK

Bullo napisał/a:

pewu, doszedł już wreszcie przelew? Bo czekam, i czekam, i czekam... neutral

Było szybciej się decydować z wpłatą...  Przesyłka została wysłana do Ciebie po wpłynięciu zapłaty na nasze konto czyli 28.04.2010

pozdr

102

czy komuś chciałoby się podac dokladne wymiary damskiej koszulki Buldoga? Dlugosc i szerokosc.

103

pewu napisał/a:
Bullo napisał/a:

pewu, doszedł już wreszcie przelew? Bo czekam, i czekam, i czekam... neutral

Było szybciej się decydować z wpłatą...  Przesyłka została wysłana do Ciebie po wpłynięciu zapłaty na nasze konto czyli 28.04.2010

pozdr

pewuś, tu nie chodzi o decydowanie się z wpłatą. Po prostu nie miałem kiedy skoczyć na pocztę i dlatego wpłaciłem później. To wszystko. A teraz tylko zapytuję czy przelew doszedł i czy płyty poszły już w świat. Dzięnx za odpowiedź ;-)

pozdr. serdecznie smile

104

Ile obecnie wynosi koszt wysyłki? Przejrzałem regulamin i nie znalazłem żadnych konkretów. A pamiętam że kiedyś narzekałem że drogo tongue. Tak sobie pomyślałem, że może warto by było w końcu kupić tę płytę...
Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez oksymoron (2010-09-01 14:48:36)

"Jak się jest wydelikaconą, płaczliwą cipą szukającą zrozumienia, to się jedzie na pierdolony Przystanek Woodstock, a nie zabiera za robienie czajników." - Wilq Superbohater

105

oksymoron napisał/a:

Ile obecnie wynosi koszt wysyłki? Przejrzałem regulamin i nie znalazłem żadnych konkretów. A pamiętam że kiedyś narzekałem że drogo tongue. Tak sobie pomyślałem, że może warto by było w końcu kupić tę płytę...
Pozdrawiam.

Dodaj płytę do koszyka i wszystko stanie się jasne tongue

106

wuer napisał/a:
oksymoron napisał/a:

Pozdrawiam.

Wszystko stało się jasne - nie kupię tej płyty w sklepiku buldożym.

"Jak się jest wydelikaconą, płaczliwą cipą szukającą zrozumienia, to się jedzie na pierdolony Przystanek Woodstock, a nie zabiera za robienie czajników." - Wilq Superbohater

107

oksymoron napisał/a:
wuer napisał/a:
oksymoron napisał/a:

Pozdrawiam.

Wszystko stało się jasne - nie kupię tej płyty w sklepiku buldożym.

Dwa piwa w barze se odżałujesz i będzie tongue

108

Czy będzie można w sklepiku dostać tegoroczna koszulkę Kultu  z pomarańczowej ?

109

kazelot2000 napisał/a:

Czy będzie można w sklepiku dostać tegoroczna koszulkę Kultu  z pomarańczowej ?

Byłoby fajnie i jeszcze jakby plakaty się pojawiły smile
W spodku jakoś nigdy nie mogłem trafić na mój rozimar koszulki (szybko schodził) 
Może jednak w tym roku uda się zakupić przed koncertem smile

110

Trasowa obniżka płyt w naszym sklepiku.

Począwszy od dnia dzisiejszego do końca trasy Buldoga tj. do 12.12.2010 obniżyliśmy cenę naszych płyt w sklepiku buldożym. Obecnie "Płyta" i "Chrystus Miasta" są do nabycia w cenie 20 zł, natomiast "Singiel" w cenie 10 zł.

Płyty w tych cenach będą również dostępne w sklepiku na "okołopaździernikowej" trasie Kultu.

pozdr

111

Ha! Warto było ociągać się z zakupem tongue.

Ostatnio edytowany przez oksymoron (2010-10-14 15:08:54)

112

a na trasie "okołolistopadowej" bulgota też smile?

113

20 zł! O i takie powinny być ceny płyt w naszym kraju smile Ale nie skorzystam z tej promocji, obie płyty i singiel mam

114

Damazy napisał/a:

a na trasie "okołolistopadowej" bulgota też smile?

też smile

115

Witam
kiedy mogę się spodziewać koszulki "Chrystus miasta" w rozmiarze XL

Pozdr.

116

Mam nadzieję że tym razem w Opolu będzie sklepik podczas trasy bo podczas ostatniej w 2007 takowego nie uświadczylim:)

117

Witam. ; ]
Chciałbym się zapytać czy będzie możliwość zakupienia tegorocznej koszulki Kultu w sklepiku Buldoga smile ?

118

chester napisał/a:

czy będzie możliwość zakupienia tegorocznej koszulki Kultu w sklepiku Buldoga smile ?

Niestety nie, wszystkie się rozeszły.

pozdr

119

pewu napisał/a:
chester napisał/a:

czy będzie możliwość zakupienia tegorocznej koszulki Kultu w sklepiku Buldoga smile ?

pozdr

a szkoda, bo w tym roku naprawdę ładne były smile Mnie się udało kupić przed koncertem w spodku ( w końcu)  tongue

120

chester napisał/a:

Witam. ; ]
Chciałbym się zapytać czy będzie możliwość zakupienia tegorocznej koszulki Kultu w sklepiku Buldoga smile ?

pewu napisał/a:

pozdr

ojj szkoda : ( no ale nic- dziękuje za szybką odpowiedź

Pozdrawiam.

121

Czy sklepik buldożowy jest powiązany z sprecords?
Jaki jest pi razy oko czas na oczekiwanie przesyłki?
Krótszy niż w sp?

122

babeo napisał/a:

Czy sklepik buldożowy jest powiązany z sprecords?

Nie. W żaden sposób nie jest powiązany.

babeo napisał/a:

Jaki jest pi razy oko czas na oczekiwanie przesyłki?
Krótszy niż w sp?

Masz podane to w regulaminie sklepiku...

pozdr

123

Ja sie mogę wypowiedzieć, bo już co nieco kupowałem w sklepiku. Czas realizacji zamówienia jest naprawdę błyskawiczny.

124

A plakaty pomarańczowe obecne w sklepiku internetowym są też w trasowym? Bo pojawił się nieznaczny zastrzyk gotówki i w bakstedżu na pewno sklepik odwiedzę

125

Damazy napisał/a:

A plakaty pomarańczowe obecne w sklepiku internetowym są też w trasowym? Bo pojawił się nieznaczny zastrzyk gotówki i w bakstedżu na pewno sklepik odwiedzę

Nie, w sklepiku buldoga widziałem Płyty, singiel, koszulki i plakat ale buldogowy